Middelduur / vrije sector huur

Wonen op maat in Kloosterkwartier

In het Kloosterkwartier komt kwalitatief wonen binnen handbereik voor mensen met een middeninkomen. De luxe appartementen bieden ruimte voor iedere levensstijl, en stimuleren de doorstroming van de woningmarkt.

Zo maken we samen ruimte voor iedereen, van starters tot senioren, om hun ideale thuis te vinden en de gemeenschap van Veghel nog sterker te maken.

Doordacht wonen. Voor doorstromers.

In het Kloosterkwartier spelen we in op de uitdagingen voor middeninkomens die op zoek zijn naar betaalbare huurwoningen. Met luxe appartementen, variërend van 72 tot 99 vierkante meter.Deze woningen zijn perfect voor wie zijn eerste stappen op de woningmarkt zet of voor senioren die comfortabel en stijlvol willen wonen.

Zo zijn er op het voormalig ziekenhuisterrein al middeldure huurwoningen gebouwd en wordt er in Q2 2024 gestart met de bouw van San Damiano..

Een mix van
moderniteit en gemeenschap

Kloosterkwartier biedt een uitgebreid assortiment middeldure en vrije sector huurwoningen, ideaal wie op zoek is naar een moderne en comfortabele leefruimte. Bewoners genieten van de ruimte en licht die elke woning te bieden heeft, en profiteren optimaal van de zowel de privé- als de gemeenschappelijke ruimtes.

De faciliteiten van het Kloosterkwartier zijn een goed voorbeeld van stedelijk wonen met extra’s die het leven beter maken. Van ontspannen in de gemeenschappelijke groene binnenplaatsen tot het bijwonen van evenementen in het Ontmoetingscentrum, het Kloosterkwartier is ontworpen om een omgeving te creëren waar bewoners zich direct thuis voelen.

Ruim woonaanbod

Van zorgwoning tot starterswoning