Fioretti. een gemeenschap die zorgt.

Fioretti Wonen vertegenwoordigt een unieke visie op samenleven met zorg. Hier vinden zelfstandig wonende bewoners met een zorgindicatie een warme en ondersteunende gemeenschap. Met 6 studio’s en 30 appartementen, elk voorzien van een ruim balkon op het oosten of westen, biedt Fioretti een veilig en zorgzaam thuis, waar aandacht voor elkaar in de kern van het samenwonen ligt.

Comfort en zorg op maat in Fioretti

Elk aspect van Fioretti is ontworpen met oog voor welzijn en gemak. De intieme huiskapel biedt een plek van rust en bezinning, terwijl het naastgelegen Ontmoetingscentrum ruimte biedt voor sociale interactie en activiteiten. De service- en zorgverlening, verzorgd door Laverhof, staat garant voor persoonlijke aandacht en wordt afgestemd op de individuele behoeften van elke bewoner.

Ontdek de warmte
van Fioretti Wonen.

Klaar om deel uit te maken van een zorgzame en verbonden gemeenschap? Bezoek www.fiorettiwonen.nl voor meer informatie en ontdek hoe u zich kunt inschrijven. Voor persoonlijk advies kunt u ook direct contact opnemen met de verhuurmakelaar van Laverhof, Josée van Boxmeer, via 0413-335700 of fioretti@laverhof.nl. In Fioretti begint een leven van samen zorgen en genieten – gereed om u te verwelkomen in Q2 2024.

Fiorettiwonen.nl Blijf op de hoogte

Blader door ons woonaanbod

Vind uw ideale thuis tussen onze diverse projecten.

Moederhuis

Het Moederhuis, de voormalige thuishaven van de Zusters Franciscanessen, wordt met respect voor zijn rijke geschiedenis getransformeerd tot 50 moderne sociale huurappartementen. Deze unieke woningen, die veelal onder de huurgrenstoeslag vallen, bieden een harmonieuze mix voor diverse doelgroepen. De verbouwing, die start in 2024, belooft het Moederhuis nieuw leven in te blazen als een inclusieve woonomgeving.

Project bekijken

San Damiano

San Damiano in het Kloosterkwartier vormt het toonbeeld van vooruitstrevend wonen door een unieke mix van verschillende doelgroepen. Dit project belichaamt de essentie van doorstroming in de woningmarkt door 44 levensloopbestendige appartementen te bieden die zowel starters als senioren aantrekken. Deze dynamiek zorgt voor beweging in de gehele woningmarkt, waardoor nieuwe kansen ontstaan voor anderen om een passend thuis te vinden.

Project bekijken

La Verna en Rivo Torto

La Verna en Rivo Torto bieden samen 64 sociale appartementen die modern wooncomfort met een eerbetoon aan het verleden combineren. Gebouwd op palen bieden deze gebouwen een unieke doorkijk naar het groene park, een ontwerp dat zowel het landschap als de historische lindeboom in ere laat.

Project bekijken

San Rufino

San Rufino, dat de naam draagt van de plek waar Franciscus vaak preekte en waar ook de heilige Clara van Assisi werd gedoopt, is een stralend voorbeeld van een gemeenschap die diversiteit en verbondenheid viert. Met de appartementen reeds allemaal verkocht, weerspiegelt San Rufino de aantrekkingskracht van zijn locatie – een thuis voor een levendig en gemengd gezelschap, variërend van enthousiaste twintigers tot wijze tachtigers.

Project bekijken