De Noordkade.
Proef, ontdek & beleef.

Ook CHV Noordkade, gelegen aan de Zuid-Willemsvaart, is een bijzondere, creatieve plek in Veghel waar je in de monumentale 20e-eeuwse industriepanden veel creatieve bedrijven vindt. Een tweede centrum, waar kunst, cultuur en ontspanning centraal staan.

In deze imponerende omgeving ontdek je iedere keer weer wat nieuws. Enkele populaire initiatieven zijn de proeffabriek met zijn vele eettentjes, cultuurpodia zoals de Blauwe Kei, bijzondere escaperooms, fijne horecagelegenheden, volop speelmogelijkheden voor de kinderen, een servicebioscoop en de Jumbo Foodmarkt.

Ook op gebied van toerisme en recreatie heeft Veghel veel te bieden. Een aantrekkelijke (woon)plaats dus!

Naar CHV Noordkade

Prachtig wonen in hartje Veghel. Het is mogelijk.

Het Kloosterkwartier wordt het maatschappelijke hart van Veghel: een wijk voor iedereen. Via verschillende bouwprojecten met ieder hun eigen karakter ontstaan rondom het klooster een aantal prachtige nieuwbouwprojecten.

0
Woningen en rijwoningen
0
Koopappartementen
0
Zorg- en huurappartementen
0
Maatschappelijke voorzieningen en humanitaire opvang

Veghel: Kracht door gemeenschap

Veghel bloeit door de kracht van haar gemeenschap. Een plek waar samenwerking en solidariteit de hoekstenen vormen van een levendige samenleving. Hier vinden inwoners niet alleen een bruisend dorp, maar een warme gemeenschap die samenkomt om te bouwen aan een toekomst vol gedeelde dromen en ambities. In Veghel is gemeenschapszin geen begrip, maar een manier van leven.

Bereikbaarheid

Steden als Eindhoven en Den Bosch liggen op steenworp afstand van Veghel, en uitvalswegen zoals de A50 en N279 zijn goed en snel te bereiken. Veghel staat bekend om zijn bedrijvigheid en is uitgegroeid tot belangrijke ondernemersplaats in Food, Feed en Logistics. Ook op gebied van toerisme en recreatie heeft Veghel veel te bieden. Een aantrekkelijke (woon)plaats dus!

Ruim woonaanbod

Van zorgwoning tot starterswoning

Borneo en Solano

De bouwprojecten Borneo en Solano vertegenwoordigen een nieuwe visie op comfortabel en toegankelijk wonen. Met in totaal 64 appartementen bieden deze gebouwen van Area een thuisbasis voor een diverse mix van bewoners. Gepland voor oplevering in het eerste kwartaal van 2024, zijn Borneo en Solano het toonbeeld van moderne levensloopbestendige architectuur, gecombineerd met de warmte van een hechte gemeenschap.

Project bekijken

San Rufino

San Rufino, dat de naam draagt van de plek waar Franciscus vaak preekte en waar ook de heilige Clara van Assisi werd gedoopt, is een stralend voorbeeld van een gemeenschap die diversiteit en verbondenheid viert. Met de appartementen reeds allemaal verkocht, weerspiegelt San Rufino de aantrekkingskracht van zijn locatie – een thuis voor een levendig en gemengd gezelschap, variërend van enthousiaste twintigers tot wijze tachtigers.

Project bekijken

San Damiano

San Damiano in het Kloosterkwartier vormt het toonbeeld van vooruitstrevend wonen door een unieke mix van verschillende doelgroepen. Dit project belichaamt de essentie van doorstroming in de woningmarkt door 44 levensloopbestendige appartementen te bieden die zowel starters als senioren aantrekken. Deze dynamiek zorgt voor beweging in de gehele woningmarkt, waardoor nieuwe kansen ontstaan voor anderen om een passend thuis te vinden.

Project bekijken

Moederhuis

Het Moederhuis, de voormalige thuishaven van de Zusters Franciscanessen, wordt met respect voor zijn rijke geschiedenis getransformeerd tot 50 moderne sociale huurappartementen. Deze unieke woningen, die veelal onder de huurgrenstoeslag vallen, bieden een harmonieuze mix voor diverse doelgroepen. De verbouwing, die start in 2024, belooft het Moederhuis nieuw leven in te blazen als een inclusieve woonomgeving.

Project bekijken

La Verna en Rivo Torto

La Verna en Rivo Torto bieden samen 64 sociale appartementen die modern wooncomfort met een eerbetoon aan het verleden combineren. Gebouwd op palen bieden deze gebouwen een unieke doorkijk naar het groene park, een ontwerp dat zowel het landschap als de historische lindeboom in ere laat.

Project bekijken

Fioretti

Fioretti Wonen vertegenwoordigt een unieke visie op samenleven met zorg. Hier vinden zelfstandig wonende bewoners met een zorgindicatie een warme en ondersteunende gemeenschap. Met 6 studio's en 30 appartementen, elk voorzien van een ruim balkon op het oosten of westen, biedt Fioretti een veilig en zorgzaam thuis, waar aandacht voor elkaar in de kern van het samenwonen ligt.

Project bekijken