Welkom thuis.
In het historische moederhuis.

Het Moederhuis, de voormalige thuishaven van de Zusters Franciscanessen, wordt met respect voor zijn rijke geschiedenis getransformeerd tot 50 moderne sociale huurappartementen. Deze unieke woningen, die veelal onder de huurgrenstoeslag vallen, bieden een harmonieuze mix voor diverse doelgroepen. De verbouwing, die start in 2024, belooft het Moederhuis nieuw leven in te blazen als een inclusieve woonomgeving.

Moederhuis: een verleden verweven met de toekomst

In het Moederhuis komen traditie en toekomst samen. De 50 appartementen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een diverse gemeenschap, van jongeren tot ouderen, allen op zoek naar een huis met karakter. Met de start van de bouw in april 2024 zal het Moederhuis een nieuwe fase inluiden als een centrale pijler in het Kloosterkwartier, waar de spirit van de Zusters Franciscanessen voortleeft in elke steen en in de harten van de bewoners.

Ontdek de charme
van het Moederhuis.

Heeft het Moederhuis uw interesse gewekt? Voor een kans om deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap, kunt u zich aanmelden als woningzoekende via www.onshuiz.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang en ontwikkelingen? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Onshuiz.nl Blijf op de hoogte

Blader door ons woonaanbod

Vind uw ideale thuis tussen onze diverse projecten.

Fioretti

Fioretti Wonen vertegenwoordigt een unieke visie op samenleven met zorg. Hier vinden zelfstandig wonende bewoners met een zorgindicatie een warme en ondersteunende gemeenschap. Met 6 studio's en 30 appartementen, elk voorzien van een ruim balkon op het oosten of westen, biedt Fioretti een veilig en zorgzaam thuis, waar aandacht voor elkaar in de kern van het samenwonen ligt.

Project bekijken

San Damiano

San Damiano in het Kloosterkwartier vormt het toonbeeld van vooruitstrevend wonen door een unieke mix van verschillende doelgroepen. Dit project belichaamt de essentie van doorstroming in de woningmarkt door 44 levensloopbestendige appartementen te bieden die zowel starters als senioren aantrekken. Deze dynamiek zorgt voor beweging in de gehele woningmarkt, waardoor nieuwe kansen ontstaan voor anderen om een passend thuis te vinden.

Project bekijken

La Verna en Rivo Torto

La Verna en Rivo Torto bieden samen 64 sociale appartementen die modern wooncomfort met een eerbetoon aan het verleden combineren. Gebouwd op palen bieden deze gebouwen een unieke doorkijk naar het groene park, een ontwerp dat zowel het landschap als de historische lindeboom in ere laat.

Project bekijken

San Rufino

San Rufino, dat de naam draagt van de plek waar Franciscus vaak preekte en waar ook de heilige Clara van Assisi werd gedoopt, is een stralend voorbeeld van een gemeenschap die diversiteit en verbondenheid viert. Met de appartementen reeds allemaal verkocht, weerspiegelt San Rufino de aantrekkingskracht van zijn locatie – een thuis voor een levendig en gemengd gezelschap, variërend van enthousiaste twintigers tot wijze tachtigers.

Project bekijken