Verheven wonen. Met zicht op verleden en park.

La Verna en Rivo Torto bieden samen 64 sociale appartementen die modern wooncomfort met een eerbetoon aan het verleden combineren. Gebouwd op palen bieden deze gebouwen een unieke doorkijk naar het groene park, een ontwerp dat zowel het landschap als de historische lindeboom in ere laat.

Hedendaags wonen, geworteld in onderwijsgeschiedenis

Waar eens de huishoudschool van Veghel stond, een plek van leren en ontwikkeling voor vele jonge vrouwen, verrijzen nu La Verna en Rivo Torto. Deze plek, die generaties lang de bouwstenen voor zelfstandigheid en kennis bood, wordt nu getransformeerd tot een wooncomplex waar nieuwe verhalen geschreven gaan worden. Met respect voor het educatieve erfgoed, bieden La Verna en Rivo Torto moderne appartementen die de historische ziel van de plek in ere houden.

Sluit je aan
bij La Verna & Rivo Torto

Maak de stap naar een nieuw thuis in Kloosterkwartier. Om als woningzoekende geregistreerd te staan, bezoek www.onshuiz.nl. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuws rondom La Verna en Rivo Torto? Schrijf u dan in en ontdek de mogelijkheden in deze levendige gemeenschap.

Onshuiz.nl Blijf op de hoogte

Blader door ons woonaanbod

Vind uw ideale thuis tussen onze diverse projecten.

Moederhuis

Het Moederhuis, de voormalige thuishaven van de Zusters Franciscanessen, wordt met respect voor zijn rijke geschiedenis getransformeerd tot 50 moderne sociale huurappartementen. Deze unieke woningen, die veelal onder de huurgrenstoeslag vallen, bieden een harmonieuze mix voor diverse doelgroepen. De verbouwing, die start in 2024, belooft het Moederhuis nieuw leven in te blazen als een inclusieve woonomgeving.

Project bekijken

San Damiano

San Damiano in het Kloosterkwartier vormt het toonbeeld van vooruitstrevend wonen door een unieke mix van verschillende doelgroepen. Dit project belichaamt de essentie van doorstroming in de woningmarkt door 44 levensloopbestendige appartementen te bieden die zowel starters als senioren aantrekken. Deze dynamiek zorgt voor beweging in de gehele woningmarkt, waardoor nieuwe kansen ontstaan voor anderen om een passend thuis te vinden.

Project bekijken

Borneo en Solano

De bouwprojecten Borneo en Solano vertegenwoordigen een nieuwe visie op comfortabel en toegankelijk wonen. Met in totaal 64 appartementen bieden deze gebouwen van Area een thuisbasis voor een diverse mix van bewoners. Gepland voor oplevering in het eerste kwartaal van 2024, zijn Borneo en Solano het toonbeeld van moderne levensloopbestendige architectuur, gecombineerd met de warmte van een hechte gemeenschap.

Project bekijken

San Rufino

San Rufino, dat de naam draagt van de plek waar Franciscus vaak preekte en waar ook de heilige Clara van Assisi werd gedoopt, is een stralend voorbeeld van een gemeenschap die diversiteit en verbondenheid viert. Met de appartementen reeds allemaal verkocht, weerspiegelt San Rufino de aantrekkingskracht van zijn locatie – een thuis voor een levendig en gemengd gezelschap, variërend van enthousiaste twintigers tot wijze tachtigers.

Project bekijken